Ochrana a spracovanie osobných údajov, práva dotknutej osoby

 

Súhlas so spracovaním osobných údajov

Súhlasom so spracovaní osobných údajov povoľuje dotknutá osoba organizácii Aliancia žien - Cesta späť , so sídlom Gercenova 3634/6A, IČO:30857716, zapísanej v Evidencii občianskych združení na Ministerstve vnútra pod číslom VVS/1-900/90-25333, aby v zmysle zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len "zákon o ochrane osobných údajov") spracovávala tieto osobné údaje dotknutej osoby:

  • meno a priezvisko

  • e-mail

  • telefónne číslo

 

Meno, priezvisko, telefónne číslo a e-mail je nutné spracovať za účelom spätného kontaktovania. Tieto údaje budú Správcom spracované po dobu trvania kampane. 

Spracovanie osobných údajov

Súhlasom so spracovaní osobných údajov udeľuje dotknutá osoba svoj výslovný súhlas s vyššie uvedeným spracovaním. Súhlas možno vziať kedykoľvek späť, a to napríklad  zaslaním emailu alebo zasláním listu na kontaktné údaje organizácie Aliancia žien - Cesta späť. 

  • Spracovanie osobných údajov je vykonávané Správcom. Osobné údaje môžu spracovávať aj títo spracovatelia:

    • Poskytovateľ webhostingu Wix.com, LTD. 

    • Prípadne ďalší poskytovatelia alebo dodávatelia webových systémov, služieb a aplikácií, ktoré v súčasnej dobe spoločnosť využíva [vymenovať]/nevyužíva.

Práva na opravu, zabudnutie a prístup k osobným údajom dotknutej osoby

Prosím vezmite na vedomie, že podľa zákona o ochrane osobných údajov má dotknutá osoba právo:

  • vziať súhlas kedykoľvek späť,

  • vyžiadať od nás informáciu, aké vaše osobné údaje spracovávame,

  • vyžiadať od nás vysvetlenie ohľadne spracovania osobných údajov,

  • vyžiadať si u nás výpis týchto údajov a tieto nechať aktualizovať alebo opraviť,

  • požadovať od nás vymazanie týchto osobných údajov,

  • v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov obrátiť sa na nás alebo na Úrad na ochranu osobných údajov.